Večji tekst Manjši tekst Natisni stran
Prva stran > Pomoč > Načini plačila

Načini plačila

V spletni trgovini Eagle Pack smo za vas pripravili več različnih načinov plačila. Vam najustreznejši način plačila izberete v postopku nakupa blaga.

Plačilo po povzetju

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi blaga na vaš naslov. V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni mogoče.

Plačilo s splošno položnico

Pri izbiri plačila s splošno položnico boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-02. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net ...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji.

Vse potrebne podatke za plačilo s splošno položnico, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-02, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email.

Plačilo s plačilno kartico

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron, Activa Maestro*, Activa ali Diners.

Plačilne kartice

* Plačilo z Maestro kartico je možno, če ima kartica vgrajen pomnilniški čip (več informacij na www.activa.si).

Verified by VISA in MasterCard SecureCode

Omogočeno je tudi plačilo po sistemu Verified by Visa in MasterCard SecureCode, kjer lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. Več informacij lahko dobite na www.activa.si.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Eagle Pack je popolnoma varno.


<< nazaj na Pomoč

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se