Večji tekst Manjši tekst Natisni stran
Prva stran > Pomoč > Postopek nakupa

Postopek nakupa

Nakupovanje v spletni trgovini Eagle Pack je zelo enostavno in prijetno opravilo ter tako primerno za vse uporabnike.

Pot do izdelka

Raziskovanje po področjih

Izdelki v spletni trgovini so razvrščeni v področja in njim pripadajoča podpodročja, do katerih dostopate s pomočjo glavnega menija na levi. S klikom na zadnjo povezavo levega menija dostopate do police z izdelki v akciji.

Do strani z opisom posameznega izdelka dostopate s klikom na sliko izdelka, naziv izdelka ali na gumb Več o izdelku.

Ne spreglejte tudi priporočenih izdelkov v vsakem področju ter sorodnih izdelkov na strani z opisom posameznega izdelka.

Iskalnik

Še hitrejši način dostopa do željenega izdelka je z uporabo iskalnika, ki se nahaja desno zgoraj. V iskalno polje vpišite ključno besedo in kliknite na gumb . Med zadetki potem izberite izdelek ali stran, ki ste jo iskali.

Nakup izdelka

Na strani z opisom izdelka izberite najprimernejšo količino pakiranja in kliknite na gumb Kupim. Če je stanje zaloge označeno z ikono Na zalogi, je izdelek na zalogi. Če ima zaloga oznako Ni na zalogi, izdelka ni na zalogi in še ni znan točen datum dobave.

Pregled vozička

Na strani Pregled vozička lahko urejate stanje v vašem vozičku (spreminjanje količin, odstranjevanje izdelkov iz vozička). Izpisani so vsi vaši pripadajoči popusti (morate biti prijavljeni) in morebitni stroški dostave. Ko ste zadovoljni z izborom, kliknite na gumb Vnos podatkov.

Vnos podatkov

V prvem koraku boste vpisali vaše osebne podatke, naslov za dostavo (če želite, da izdelke dostavimo na drug naslov) in način plačila. Če ste registrirani uporabnik, se osebni podatki že samodejno izpolnejo (morate biti prijavljeni).

Potrditev nakupa

Še enkrat preverite vaše naročilo in vpisane podatke. Če niso ustrezni jih lahko popravite.

V posebno polje lahko vpišete morebitne opombe, zahteve ali želje glede vašega naročila ali dostave.

S klikom na gumb Potrdi naročilo se bo naročilo izvršilo.

Zaključek

Zadnji korak predstavlja povzetek opravljenega nakupa. Kopijo potrdila dobite tudi na vaš email. V primeru plačila s splošno položnico se vam izpišejo podatki, ki jih potrebujete za plačilo s splošno položnico in primer pravilno izpolnjene splošne položnice.


<< nazaj na Pomoč

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se