Večji tekst Manjši tekst Natisni stran
Prva stran > Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Spletna trgovina Eagle Pack je last podjetja Pons Invest trgovina d.o.o., ki spletno trgovino tudi upravlja.

Vsebine, objavljene v spletni trgovini Eagle Pack, so last podjetja Pons Invest trgovina d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Pons Invest trgovina d.o.o.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da v spletni trgovini objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih v tej spletni trgovini ali začasnega nedelovanja spletne trgovine. Podjetje Pons Invest trgovina d.o.o. ne odgovarja za mnenja kupcev in druge vsebine, na katere podjetje nima vpliva.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu (nakup, kontaktni obrazec), uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja.

Podjetje Pons Invest trgovina, d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vsebin brez predhodne objave.

Z uporabo te spletne trgovine obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se