Večji tekst Manjši tekst Natisni stran
Prva stran > Zakaj Eagle Pack? > Nadzor kakovosti in prehranski testi

Nadzor kakovosti in prehranski testi

Eagle Pack posveča izjemno pozornost nadzoru kakovosti surovin in sestavin, ki vstopajo v proizvodnjo, samemu proizvodnemu procesu in nadzoru končnih izdelkov.

Vse surovine in sestavine za Eagle Packove recepture so najvišje kakovosti in zadovoljujejo zahteve in standarde človeške prehrane. Eagle Packovi dobavitelji so skrbno izbrani dolgoletni poslovni partnerji.
Surovine in sestavine so EU certificirane, pred vstopom v proizvodni proces pa obvezno vzorčene in testirane.

Proizvodni obrat izpolnjuje vse EU pogoje za proizvodnjo hrane za male živali in je pod stalnim veterinarskim nadzorom USDA in APHIS. Lastni notranji nadzor skrbi za neprestano kontrolo nad kakovostjo proizvodnega procesa.
Vse recepture brezpogojno izpolnjujejo zahteve AAFCO prehranskih standardov za male živali.

Vsaka proizvodna serija posamezne recepture je pred embaliranjem vzorčena in laboratorijsko analizirana.

Končni izdelki so podvrženi prehranskim testom pod nadzorom Eagle Packovega prehranskega sveta, ki ga sestavljajo uveljavljeni veterinarji, nutricionisti in vzreditelji. Prehranski testi se izvajajo izključno na udomljenih živalih, pri njihovih skrbnikih, v njihovem običajnem okolju in njihovem običajnem življenskem ritmu.
Zato Eagle Pack nima nobenih testnih živali, ne izvaja nobenih testov na laboratorijskih živalih, skratka, Eagle Pack ne izvaja nobenih poizkusov na živalih.

 

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se