Večji tekst Manjši tekst Natisni stran
Prva stran > Živali v stiski

Živali v stiski

Usoda živali v stiski je v veliki meri odvisna od dobrodelnosti resničnih prijateljev živali. Imamo priložnost in poskušali jo bomo zgrabiti z obema rokama.

Kako smo zastavili?

 1. Osnovali smo dobrodelni sklad "Učke", v katerem se bo zbirala hrana za male živali. Sklad se bo polnil neprekinjeno iz treh virov:
  • iz donacijskih članarin Eagle Pro kluba
  • iz donacijskih nakupov v spletni nakupovalnici
  • iz dobrodelnih dražb v spletni nakupovalnici

  Ob vsakem darilu (donacijska članarina, donacijski nakup, izdražen izdelek) bo darovalec določil, kateremu društvu za zaščito živali (DZZŽ) je namenjeno. Eaglepackovci bomo vsakemu darilu pridali enakovreden izdelek.

  K upravljanju sklada bomo pritegnili ljudi, ki problematiko zavrženih živali dobro poznajo in bodo skupaj z društvi poskrbeli, da bodo donacije prišle v prave roke (prave posode).

 2. Podprli bomo posvojiteljstvo zavrženih živali tako, da bomo vsako uradno posvojeno žival ob predaji opremili s skromno popotnico, novemu skrbniku pa ponudili včlanitev v Eagle Pro klub, v katerem se bo lahko oskrboval s hrano za svojo žival pod ugodnejšimi pogoji.

 3. Speljali bomo vsaj eno dobrodelno prireditev (akcijo) letno, katere izplen bo v celoti namenjen živalim v stiski.

Živali zaidejo v stisko predvsem zaradi nas, ljudi.
Zavedamo se, da problematike zapuščenih in zavrženih živali z dobrodelnostjo ne bomo rešili. Naredili pa bomo vsaj nekaj za "nič krive, nič dolžne".

Veseli bomo tudi vaših pobud, zamisli, predlogov, ...

Eaglepackovci

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se